18 USC 2257 uttalande: vår webbplats är inte en producent (primär eller sekundär) av något och allt innehåll som finns på webbplatsen (vår webbplats). När det gäller posterna enligt 18 USC 2257 för allt innehåll som finns på denna webbplats, vänligen rikta din begäran till den webbplats för vilken innehållet producerades.
Vår webbplats är en videodelning webbplats där möjliggör uppladdning, delning och allmän visning av olika typer av vuxeninnehåll och medan vår webbplats gör det bästa det kan med verifiering av överensstämmelse, det kan inte vara 100% korrekt.
Vår webbplats följer följande procedurer för att säkerställa överensstämmelse:
Kräver att alla användare ska vara 18 år för att ladda upp videor. Vid uppladdning måste användaren verifiera innehållet; försäkra att han / hon är 18 år; intyga att han / hon håller register över modellerna i innehållet och att de är över 18 år. För ytterligare hjälp och/eller information för att hitta innehållets ursprungliga webbplats, vänligen kontakta vår webbplats efterlevnad via supportformulär.
Vår webbplats gör att innehåll kan flaggas som olämpligt. Om något innehåll flaggas som olagligt, olagligt, trakasserande, skadligt, stötande eller olika andra skäl, vår webbplats ska ta bort den från webbplatsen utan dröjsmål.
Användare av vår webbplats som stöter på sådant innehåll uppmanas att flagga det som olämpligt genom att klicka på "flagga som olämpligt" länk som finns under varje video.

Alla gallerier från denna webbplats tillhör dessa sponsorer: